FORGOT YOUR DETAILS?

STANDARD TRAYS
More!
Polisztirol Csomagolóeszközök leírása - Standard és Nedvszívó

40 változatos modellben , sikeresen teljes csomagolási megoldást nyújtunk  friss élelmiszerek, félkész-   és fagyasztott termékekhez.  Az általunk gyártott  expandált polisztirol csomagoló eszközök  bármilyen  kézi, félautomata, automata PVC  stretch fólia csomagológépre ajánlottak, valamint PVC zsugorító csomagológépekre.

A standard expandált polisztirol tálcák egy korszerű és higiéniai szempontból biztos csomagolóeszközt képviselnek. A végső eredmény kiváló egymásra rakásra szállítás közben és  az élelmiszerek  megfelelő esztétikus  megjelenítése  a polcokon.

A több mint  40  standard tálca modell  kivitelezhető nedvszívó verzióban  az ügyfél kérésére. A nedvszívó  expandált polisztirol dobozok eltávolítják a folyadékfölösleget, így  vonzóbbá teszik  a polcra kitett terméket, alacsonyabb munkadíjat igényel a nedvszívó anyag alkalmazásához képest és csökkenti a szivárgások kockázatát  a polcra valamint a szállítás alatt a végfelhasználóhoz.

More!
CATERING TRAYS
More!
Leírása - VENDÉGLÁTÓIPAR

Polisztirol dobozok | Az expandált  polisztirol dobozok  vendéglátóipari   felhasználásra a biztos és intelligens megoldást képviselik  a főtt ételek számára, csökkentett súlyuk  valamint a  nagy kapacitású csökkentett hőátadásnak  köszönhetően. Így ez a csomagolóeszköz ideális vendéglők és catering szolgáltató cégek számára.

Az ügyfeleink  elégedettsége  kiemelt fontosságú számunkra. A partnereink ellátási folyamatának egyszerűsítése érdekében , forgalmazunk általunk  gyártott  csomagoló segédeszközöket is. Így a vendéglátóipari  csomagolóeszközökhöz /polisztirol dobozokhoz az ügyfelek rendelkezésére bocsátunk egy széles  körű  termékskálát:  leveses csészéket, evőeszközöket és átlátszó csomagolóeszközöket.

More!
XPS PANNELS AND ROLLS
More!
XPS LAPOK

Az extrudált polisztirol lapok egy modern szigetelő anyagot képviselnek, javított  jellemzőkkel  hasonló  padlószigeteléshez használt termékekhez képest.

A körülbelül  50 kg/m3  sűrűség  optimális, úgy  a hő-, hang és vízszigetelési tulajdonságok miatt mint azért , hogy lényegesen meghosszabítja a padlók életét. Más típusú szigetelőkhöz képest, az  extrudált polisztirol lapoknak az az  előnyük, hogy átveszik a tartó (betonburkolat) több mint 3 mm egyenetlenségeit, így eltűnik a PEE fóliánál észlelhető „hullám” jelenség.

 Az extrudált polisztirol lapok alkalmazhatóak egyéni lapokként vagy fólia  tekercsben.

More!

POLISZTIROL CSOMAGOLÁS / VENDÉGLÁTÓIPARI TÁLCÁK / XPS PANELEK

ROMCARBON – Polisztirol csomagolóeszköz és XPS tábla gyártó

Több mint  60 éve a  Romcarbon  fontos szerepet játszik délkelet Európa műanyag termék piacán.

Az expandált polisztirol csomagolóeszköz osztály 2003-ban jött létre  válaszként  a fellendülő  piac kérésére , kezdetben 100 tonna  termelési kapacitással és a termékskálán szereplő 26 standard modellel . Az osztály  gyors fejlődést tapasztal a termelési kapacitásig, úgy a csomagolóeszközök beillesztésével  vendéglátóipari  alkalmazásokra   mint az ügyfélportfolió növekedésének köszönhetően.

Így   2007-ben befektetések történnek egy új , 360 tonna kapacitású  extrudálási gyártósor valamint egy automata hőformáló vonal  létrehozására. A termékskála kiegészítése érdekében, 2012-ben egy új hőformáló vonal kerül megvételre a nedvszívó expandált polisztirol csomagolóeszközöknek dedikálva.

Jelenleg a termékskálánk 6 vendéglátóipari  alkalmazású modellt és 40 standard és nedvszívó modellt foglal magába. Bármikor  nyitottak vagyunk   új modellek beillesztésére az ügyfelek kérésére.

Egy olyan igényes piacon, mint a friss élelmiszerek, a fő  célunk a MINŐSÉG és a GYORSASÁG.

Jelenleg, ügyfélpolitikánknak köszönhetően, vezető hellyel büszkélkedhetünk a helyi piacon valamint egy stabil külföldi ügyfélportfolióval Bulgáriában, Szerbiában, Magyarországon, Horvátországban, Izraelben, Albániában és Máltán. 

POLISZTIROL CSOMAGOLÁS / VENDÉGLÁTÓIPARI TÁLCÁK / XPS PANELEK

Több információ!

STANDARD/ NEDVSZÍVÓ

40 változatos modellben , sikeresen teljes csomagolási megoldást nyújtunk friss élelmiszerek, félkész- és fagyasztott ...
Több információ!

VENDÉGLÁTÓIPAR

Polisztirol dobozok | Az expandált polisztirol dobozok vendéglátóipari felhasználásra a biztos és intelligens megoldást képviselik ...
Több információ!

XPS LAPOK

Az extrudált polisztirol lapok egy modern szigetelő anyagot képviselnek, javított jellemzőkkel hasonló padlószigeteléshez használt termékekhez képest...

EGYÉB ROMCARBON TERMÉKEK

TOP

Download Catalog

Download Catalog Download Catalog