FORGOT YOUR DETAILS?

Despre Noi

ROMCARBON SA – Producător ambalaje polistiren

Înfiinţată în 1952, SC ROMCARBON SA se mândreşte cu o experienţă de peste jumătate de secol în domeniul procesării maselor plastice.

Divizia de polistiren expandat a fost înfiinţată în anul 2003, ca răspuns la solicitările unei pieţe în plină expansiune, sectorul având o capacitate iniţială de procesare de 100 de tone pe lună şi 26 de modele standard în gama de producţie.

Divizia cunoaşte o dezvoltare rapidă, pe de o parte datorită programului investiţional derulat, care vizează achiziţionarea unei noi tehnologii prin care capacitatea de procesare creşte la 500 to/lună, iar pe de altă parte prin asimilarea ambalajelor polistiren catering şi creşterea portofoliului de clienţi.

Astfel, în anul 2007 se fac investiţii într-o nouă linie de extrudere cu capacitatea de 360 de tone, precum şi într-o linie de termoformare automată. Pentru întregirea gamei de produse, în 2012 este achiziţionat un nou termoformator dedicat ambalajelor din polistiren expandat absorbante. Valoarea întregului program investiţional în acest sector se ridică la 5 milioane de Euro.

În prezent, gama noastră de produse conţine cele mai uzuale modele pentru aplicaţii catering, şi peste 40 de modele de tăviţe standard, care în funcţie de solicitarea clientului pot fi realizate şi în varianta absorbantă.

În contextul conturării unui mediu de business tot mai competitiv, SC ROMCARBON SA se diferenţiază pe piaţa ambalajelor prin:

  • promptitudinea livrărilor- avantaj dat de faptul că suntem producători locali;
  • prin varietatea tipo-dimensiunilor;
  • prin posibilitatea de a asimila noi modele – în concordanţă cu solicitările clienţilor;
  • prin posibilitatea de a oferi clienţilor noştri acelaşi model de ambalaj din polistiren, atât în formă clasică, cât şi în formă abosrbantă;
  • prin întregirea pachetului oferit cu produse auxiliare- pentru caserolele standard şi absorbante-folie stretch- iar pentru caserolele catering – boluri de supă, tacâmuri şi ambalaje transparente.

Mizând pe o politică orientată către client, astăzi ne mândrim cu poziţia de lider al pieţei locale, precum şi cu un portofoliu stabil de clienţi externi-pe pieţele din Bulgaria, Serbia, Ungaria, Croatia, Israel, Albania, Malta.

 

TOP

Download Catalog

Download Catalog Download Catalog